De man

Mijn naam is Michel Krot. Ik ben theatermaker die 15 jaar geleden de camera ter hand nam om zijn collega's te filmen. Naast act's en films die ik heb gemaakt bied ik ook trouwfilms aan. Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om een film zo dicht mogelijk te laten aansluiten bij personen waarover het gaat.

Een kennismakingsgesprek vind ik heel belangrijk zodat we zaken als muziek, stijl, verwachtigen en deadlines kunnen doorspreken. 


Meer weten? 

Bel, mail of whatsapp. Ik hoor graag van je.


mkrot@me.com

06-28406511


Anderen over trouwvideoman.nl

Wat zijn wij blij met de film die Michel voor ons maakte! Echt onbetaalbaar is het om zo'n mooie herinnering te hebben, met onze eigen muziek, die de sfeer zo goed weergeeft. We hebben echt genoten van het terugkijken en ook mensen die er niet bij waren kun je zo toch iets meegeven van de voor jullie zo belangrijke dag. Van te voren zouden we hier nooit budget voor apart hebben gezet, achteraf zijn we er bijna het meest blij mee van alles! Ook onze gasten gaven terug dat de film prachtig de sfeer over weet te brengen. Het is ook zo leuk om iedereen die je kent zo professioneel gefilmd op beeld te zien. Daar komt bij dat Michel zich zo natuurlijk met zijn camera beweegt, dat je niet eens merkt dat hij er is; terwijl de afspraak van te voren juist heel ontspannen, gezellig en mooi was. We zijn er echt heel blij mee en raden iedereen aan ook in zo'n blijvende herinnering te investeren. 

Marieke Rip